هنگدان ...

ای شکست من، جسارت جاویدان من! من و تو به طوفان می خندیم.جبران خلیل جبران

هنگدان ...

ای شکست من، جسارت جاویدان من! من و تو به طوفان می خندیم.جبران خلیل جبران

از شعار تا شعار.

سلام.

الان بیش از 6 ماه از انتخابات خرداد ایران میگذرد و کشور همچنان آنرا بیاد میاورد.

اگر کمی دقت کنیم متوجه میشیم که رنگ شعارهای منتقدان در زمان قبل و بعد انتخابات تغییرهای زیادی کرده و به نظر من واقعی تر و شفاف تر شده است.قبل از انتخابات نگاه منتقدان بیشتر به سمت دولت و نحوه عملکرد اون بود که این نقدها مطمئنا اگر توام با انصاف میبودند میتوانستند نتایج خوب و مفیدی رو برای کشور به ارمغان بیاورند.اما متاسفانه در آن زمان هم اکثر این نقدها پوششی برای نقدهای مطرح شده بعد از انتخابات بودند و بیشتر اونها به منظور مخالفت با دولت و شخص رییس جمهور مطرح میشدند نه مخالفت با عماکرد اون.به همین دلیل است که اونها رو پوششی میدانم برای شعارهای بعد از انتخابات.به طور مثال در بسیاری از بحثها موضوع تورم مورد جدال طرفین بود در صورتی که اکثر افراد(تجربه شخصی) حتی قشر به اصطلاح باسواد حتی نمیدونستند که تورم مربوط به چه بخشی از نظام اقتصادی میشه فقط به این دلیل کهاین میتونه اهرمی جهت فشار باشه از اون استفاده میشد.

اما پس از انتخابات این پوششها برداشته شدند و اصل موضوع که همان مخالفت با ذات و نوع دولت بود خودش رو نشون داد که این اتفاق با توجه به حجم تبلیغاتی وسیع علیه کشور و برنامه های اون مطمئنا رخ میداد و انتخابات فقط نیروی محرکه و به اصطلاح انرژی فعال سازی بود نه اصل علت.

با توجه به شعارهای مطرح شده در این دو ماه اخیر که شاید بتوان انها را واقعی تر تصور کرد دیگه خیلی اثری از انتقادهای مطرح شده علیه کارکرد دولت و همچنین موضوع تقلب که دلیل اصلی اعتراضات بودند دیده نمیشود و اکنون شعارها اصل نظام و برنامه های اصلی اون رو هدف قرار گرفته اند.

که البته این شاید فرصتی برای دولت باشه تا با توجه کمتری که به عملکرد اون میشه بتواند راحت تر به پیش رود!!

ادامه دارد...

پی نوشت:تصمیم داشتم مطلبی در مورد کلهر بنویسم که این موضوع به ذهنم اومد.شاید بخاطر تمرینهای زیبای! مقاومت مصالح باشه!


نظرات 7 + ارسال نظر
فرهاد یکشنبه 20 دی 1388 ساعت 08:04 ق.ظ

همانطور که تلویحا اشاره کردید مشکل مخالفان و منتقدان با مشکلات اقتصادی و یا سیاست های خارجی دولت نبوده و نیست. مشکل اصلی آنها با شخصیت و طرز تفکر احمدی نژاد و در مقیاس وسیعتر با طرز تفکر نظام و حامیان آنست. حتی اگر دولت موفقیت هایی هم کسب کند مثلا روابط حسنه با غرب برقرار کند و یا تورم را به میزان چشمگیری کاهش و اشتغال را افزایش دهد مخالفان از این موفقیت ها ناراضی و ناراحت شده و سعی در انکار آن خواهند داشت! برخی هم کارشکنی خواهند کرد.

نیمه پنهان من یکشنبه 20 دی 1388 ساعت 04:09 ب.ظ http://www.edupsychology.blogfa.com

آمدم بگویم که به یادتان هستم.
این روزها فرصت خواندنم کم است.
با عذرخواهی
ممنون از یادداشتی که گذاشتید.

Maryam یکشنبه 20 دی 1388 ساعت 08:42 ب.ظ http://www.sohagol.blogfa.com

saaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
mer30
movafagh bashid

طالب موذنی سه‌شنبه 22 دی 1388 ساعت 01:02 ق.ظ

سلام

ولی اگر حاکمیت اینچنین برخورد خشن نمی کرد این خواسته های تند مطرح نمی شد.

به هر حال ما که هنوز یاحسین میرحسین شعارمان است.

Ndm سه‌شنبه 22 دی 1388 ساعت 10:56 ق.ظ http://27963.blogfa.com

سلام

ممنون از حضور و نظرتون

نیمه پنهان من سه‌شنبه 22 دی 1388 ساعت 08:17 ب.ظ http://www.edupsychology.blogfa.com

به روزم علی جان

الفاتح پنج‌شنبه 24 دی 1388 ساعت 04:49 ب.ظ http://al-fateh.blogfa.com

سلام علیکم/امام حسین می فرماید: درستکار آسوده است، بی گناه بی باک، خیانتکار ترسان و بدهکار هراسان است/ از رسول اکرم (ص) روایت شده که روز قیامت خطاب می شود: «کجا است زین العابدین؟» و می بینم که فرزندم علی بن الحسین جواب می دهد و می آید. از امام باقر(ع) روایت شده که: پدرم را می دیدم که از کثرت عبادت پاهای او ورم کرده، و صورت او زرد، و گونه های او مجروح، و محل سجده او پینه بسته بود/محتاج دعای جمله خوبانم/ در پناه خداوند مهربان باشید

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد